Storsäck matjord Kungsbacka

Andersson Kran & Entreprenad AB – storsäck matjord Kungsbacka

Köp matjord i storsäck

Söker du ett företag som säljer matjord i storsäck i Kungsbacka med omnejd? Då kan vi här på Anderssons Kran & Entreprenad hjälpa dig! Vårt huvudfokus är frakt av olika typer av matjord, grus och sand men givetvis erbjuder vi andra typer av tjänster med kranbilar och lastväxlare. Även andra tjänster som innehar med grävmaskin att göra, erbjuder vi. Vi hämtar också schaktmassor, ris, hästgödsel m.m. Vi utför även ”vanliga” kranbilsuppdrag som att flytta lekstugor, friggebodar, lyfta badtunnor och diverse maskintransporter. Läs mer om oss HÄR.

Lita på oss

Med åren har vi bistått med flera olika typer av lyft och vi stolta över vår långa och fina kunskap gällande lyft och kranbil. I vårt arbete i alltid kunden i fokus och vi jobbar ständigt med en god kommunikation för att erbjuda den bästa servicen och hitta lösningar till våra kunders projekt.

All typ av material

Andersson Kran & Enterprenad är stolta med att vi levererar alla typ av material såsom grus, sand, matjord, etc.. Såväl stora som små uppdrag kan vi ta oss an. Ni kan givetvis också få ert material levererat i storsäck till ett fast pris! Vi kan leverera inom 2-5 arbetsdagar. Är ni ute efter något specifik material är ni välkomna att kontakta oss så löser vi det med största sannolikhet det.

VÅRA TJÄNSTER

Storsäck Matjord Kungsbacka

Anderssons Kran & Entreprenad AB

ÅLGÅRDAVÄGEN 225, 43497 Kungsbacka
Storsäck matjord Kungsbacka
070-640 93 89